SFS Nederland

OVER ONS

S.F.S. Nederland is een leverancier van componenten voor de branddetectie industrie en brandmeld- en ontruimingssystemen.

De leveringen van S.F.S. gaan uitsluitend via de Elektrotechnische groothandel. S.F.S. bewaakt zorgvuldig de marktstructuren door eenduidig voor de leveranciersfunctie te kiezen. Hierdoor zullen de installatiebedrijven voorzien worden van de kennis en kunde voor brandmeldsystemen gecombineerd met de kosten opbouw van de toegepaste componenten aangevuld met een ruime ondersteuning in de aanvang van het project door S.F.S. middels projecties, uitleg van regelgeving en het opstellen van een PvE. Doelstelling hierbij dient te zijn dat het installatiebedrijf hierna zelfstandig in de markt kan optreden zonder interventie van S.F.S..

De certificering zal door het erkende installatiebedrijf geschieden of een installerende partner van S.F.S.. Door dit unieke samenwerkingsverband geeft S.F.S. de installerende bedrijven een kans om dichter bij de eindgebruiker te blijven door kennis van de toegepaste brandmeldsystemen.

Ons leveringsprogramma voor branddetectie omvat een verscheidenheid aan producten zoals: kleine conventionele (CFP) ontruimings en brandmeldsystemen en grotere projecten met intelligente systemen (Sita fire, XFP) aangevuld met vele toebehoren voor brandbeveiliging zoals o.a. beschermkorven, test spullen, etc.

Naast de levering van apparatuur, welke voldoet aan de van toepassing zijnde keuringsnormen met een zeer goede prijs/prestatie verhouding, kunt u een beroep doen op onze knowhow en ervaring op dit gebied. Een Adjunct hoofdbrandmeester preventie en projecteringsdeskundige staan garant voor een deskundig advies.

Enkele producten die de onafhankelijk en het gedachtegoed van S.F.S. branddetectie B.V. goed weergeven zijn:

·         EN54 goedgekeurde voedingen (uniek aangezien deze goedgekeurd zijn volgens nieuwste wijziging 2006!). Let op: ook met 12V!

·         Conventionele lusisolatoren toepasbaar op iedere willekeurige sirene/slowwhoop (Banshee, Vantage, Klaxon, Roshni, Moflash)

·         Hush button toepasbaar op Apollo protocol. Dit product zal zorgen dat er minder ongewenste meldingen komen bij zelfstandige appartementen complexen met een brandmeldinstallatie omdat de eindgebruiker het alarm kan resetten. Verder is het ook goedkoper in aanleg!

Leveringen zijn via de elektrotechnische groothandel

Safety Fire Solutions, uw leverancier van componenten voor de branddetectie industrie en brandmeld- en ontruimingssystemen